Moderní produkty pro vaši domácnost

Zákaznická podpora: 775 614 460

Veletrh OLIMA 2023 – OLIMA CUP

Po velkém úspěchu na loňském gastronomickém veletrhu OLIMA 2022, kde naše společnost SAVING EUROPE s.r.o. získala velmi prestižní ocenění Zlatou medaili a certifikát Asociace kuchařů a cukrářů ČR za kolekci nádobí ecoLife a taky čestné uznání od Asociace kuchařů a cukrářů ČR jsme se letos účastnili jako hlavní partner soutěže kuchařů a cukrářů OLIMA CUP 2023.

 

Vzhledem k tomu, jaký zájem veřejnosti přitahoval náš stánek SAVING EUROPE s.r.o. na loňském veletrhu, bylo potřeba letos zvětšit výstavní plochu našeho stánku. Náš stánek narostl o celých 50%. A dobře jsme udělali. Zájem veřejnosti byl veliký hned od prvního dne. Pozornost přitahovala hlavně oceňovaná kolekce nádobí ecoLife, pečící plechy s nepřilnavým povrchem ze série ecoLife, náš fantastický Slow Cooker a mnoho dalších skvělých výrobků a novinek. Samozřejmostí byly ochutnávky různých pokrmů, rady jak správně používat naše výrobky a tipy na různé recepty a chutné pokrmy.

 

Jako jeden z hlavních partnerů soutěže OLIMA CUP 2023 taky gratulujeme vítězům ve všech kategoriích, děkujeme všem zúčastněným a hlavně taky hlavnímu pořadateli Asociaci kuchařů a cukrářů České Republiky v čele s panem ing. Václavem Formanem.

 

Myslíme si, že letošní Veletrh OLIMA byl opět velmi úspěšný a už se těšíme na příští ročník a taky na Vás :-). 

Kontakt

  • Adresa:Gen. Svobody 48/22, Šumperk
  • Provozní doba:Po-Pá:
    08:00-12:00 12:30-15:00
  • Tel.:775 614 460
  • Email:savingeurope@centrum.cz

Latest publications